2012. szeptember 1., szombat

RÖFI: Berosálván a súlyméréstől

Kicsit para a holnapi méredzkedés, ez a hét nem sikerült olyan jól, mint az előző, nem bírtam létezni 1100 kalória alatt, olyan 1300-1400 körül ettem, és az ízületeim bejeleztek, hogy lassan a testtel. Meg sok izgalom volt, meg nem alvás. Tegnap volt a heti közös futásunk Röf-Röfkével, ami aztán csak egy nagy gyaloglásba fulladt, mert fájt a fejem, meg szarul voltam kicsit, és Röf-röf meg szolidarított velem. Jó volt, hogy Röf-röffel megint beszélgettünk a fogyókúrákról, felemlegettük, hogy milyen jó volt, mikor anno kb 10 éve lefogytunk egyszer :), milyen jó volt pozitív visszajelzéseket kapni, meg hogy fittebbek és önbizalmasabbak voltunk, meg még az irigy pillantásokat is élveztük :). sikerült erőt merítenem belőle, hogy megint tisztábban lássam a célt.

Remélem, azért 1 kg csak lement az egy hét alatt, ha nem, akkor csalódott leszek, mert azért még így is vagy feleannyit eszek, mint korábban :o). Meg tegnaptól szigorúbban veszem a kalóriákat, berosálván kissé a holnapi súlyellenőrzéstől.

A jövőre  nézve egy-két dolgon változtatnom kell:

- Kiegyensúlyozottabban kell étkeznem. Nem túl jó ez, hogy elég összevissza eszek, van, hogy délelőtt többet, és akkor megy már délutántól koplalás, van, hogy beficcen  valami édesség, és akkor nem eszek tápanyagban dús normális ételt, és van olyan is, hogy délelőtt alig eszem, és délután meg kéjesen elfogyasztok 800 kalóriát. Érzem, hogy a szervezetecskémnek jobb érzés lenne, ha egyenletesen kajciznék.

- A mozgás. Átmenetileg kéne helyettesíteni a futások egy részét valamivel ízületkímélés miatt, amíg kb 5 kilót  még le nem dobok, meg helyre kéne hozni a testemet, hogy alkalmassá váljon a futásra. A pilatesre gondoltam, valamiért az az érzésem, hogy ez segítene. Az a gondom, hogy sokat ülök, és valszeg sokat ültem hülye féloldalasan, és azt érzem, hogy nem egyenletes a csípőm két oldalánál a terhelés, van egy kis asszimetria, az egyik oldalon a féloldalas terhelés miatt megnyúlhattak az inak, lágyszövetek, a másik oldalon meg megrövidülhettek. Remélem, a pilates helyrehozza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése