2012. szeptember 1., szombat

Röf-röf: Második súlymérés

Hát eljött a szembesítés.

A cm-eket nem írom le, mert nem változtak, a súlyom a legutóbbihoz képest:

Legutóbbi: 92,9 kg
Mai: 92,5 :( ;(

Sírok, csak 0,4 kg ment le. Megtanultam, hogy délután már nem vihetek be több kalóriát, szóval vissza az első héthez, reggel többet, délután sokkal, de sokkal kevesebbet.

Össz fogyásom a két hét alatt pontosan 2 kg. (Ennél többre számítottam. Nagyon csalódott vagyok. Csak most fel ne adjam.)

4 megjegyzés:

  1. Nem gondoltál még arra hogy kötött étrendet követsz? Előre kiszámolt kalóriákkal és picit nagyobb szigorral? :) Ne kenődj el, jobban oda kell figyelni a kajálásra mennyiség és minőség terén is. Édességnek müzliszelet ha már nagyon kivagy egy kis édesért, nekem bejött a napi 5xi étkezés, elosztottam az 1400 kalóriámat, mindig tudtam mit ehetek és ahhoz valahogy könnyebb volt tartani magam.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen az "ajánlatot". Próbálkoztam kötött diétával, de hamar feladtam, nem igazán ment. De igazad van, mert próbáltam ezt a módszert is, mindig két nappal előtte meghatároztam, hogy mit egyek, de olyankor többször csaltam. A müzliszelet is jó ötlet :), csak nem szeretem. Viszont arra gondoltam, ha édesre vágynék, akkor inkább saját készítésű édességet kellene kreálnom, mondjuk nyírfacukorból. Mit szólsz? De jó ötletek, és igazad van, előre meg kéne szabnom az étkezésemet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A diétásabb édesség is jobb mint a fehércukros. Nagy bajban vagy ha nem szereted a zabpelyhes dolgokat, mert a legtöbb diétás édesség cuccban van. Viszont van a Gálának krémpudingja, én az étcsokisat szeretem, sovány tejjel kell kikeverni, és sok lesz belőle az gyümölccsel turbózva nagyon finom.
      A kötött étrendet úgy gondoltam hogy megírsz mondjuk 1 hetet és azt tartod rotációban. A blogomon van fent étrend.

      Törlés
  3. Hű, vigyázz, a Gála hidegen elkészíthetős pudingokban asszem van egy jó adag cukor is, én úgy tudom, hogy a hagyományos, főzős pudingjaik cukormentesek, amiknél úgy szól a recept, hogy kell hozzá tej is meg cukor is pluszban, és ott azt ki lehet váltani valamelyik természetes édesítőszerrel.

    VálaszTörlés