2012. november 25., vasárnap

Röfi: 14. heti mázsálás

Na, ma igazán haver volt a mérleg. A múlt héten ugye kideríthetetlen okok miatt plusz 80 dekát mutatott a mérleg, most ez köddé vált, és további 1 kg is lement, a súlyom 72 kg, -1,8 kg fogyás a héten, a fogyi kezdete óta -13 kg. Hihetetlen, és most már biztos vagyok benne, hogy bennem is tényleg rendesen van egy csontváz, a medencecsontom már tök könnyen tapintható.

Mostanában nincs túl sok időm/kedvem írni, pár hónapos punnyadás után hirtelen ezerféle teendőm lett.

2012. november 17., szombat

Röfi: 13. heti súlymérés - híztam!

Híííztam!!!!!

73,8 kg, és fogalmam sincs miért, hét elején éreztem, hogy pufibb vagyok. A diéta eleje óta nem volt ilyen, a Nonóéletmódos lányok írták, hogy lehet középidőben is lehet ez, én eddig nem találkoztam vele. Meg volt sok mozgás, pihenőnap is, meg volt, hogy többet ettem, ez is ugye belódíthatja a fogyást, de nekem úgy láccik, most nem jött be.

Arra is gondoltam, hogy a szervezetem is lehet kifáradt a folyamatos fogyásban, hiszen már több mint 3 hónapja folyamatosan fogyok, és most kér egy kis időt ennél a testsúlynál.

Csinálom szépen tovább, és meglátom, mi történik!

2012. november 10., szombat

Röfi: 12. heti súlymérés! Egészséges BMI!!

Basszus, 3 hónapja nyomatjuk a diétát, nem semmi!!

A héten keveset tudtam tornázni, mert szerda magasságában megfájdult a csípőm, és inkább pihentettem, lehet kicsit elege volt a pár hónapnyi intenzív tornából, és igényelt némi pihit. Ennek megfelelően visszavettem a kalóriából, és bár a korábban említett léböjtnapom csak félig lett léböjtnap, azért volt 2 ezer kalória körüli napom. Aztán ma még pihit tervezek, holnaptól pedig Chalean Extreme, meg normál kajálás újra.
A mai súlymérés eredménye -1 kg, 73 kg-nál járok, összesen a fogyi kezdete óta -12 kg. EGÉSZSÉGES A BMI INDEXEM!!!!

Mivel kerek, negyedéves évforduló van, összeszedtem, hogy egy-egy hónapban mennyi ment le:

1. hónap -5,2 kg
2. hónap: -3,4 kg
3. hónap: -3,4 kg

Láccik rajta ez a tipikus, az elején gyorsabban megy dolog. Ha ez ilyen ütemben tudna folytatódni, ahogy az utolsó 2 hónapban, azt nagyon tudnám szeretni, és akkor már csak 2 hónap lenne hátra a várva várt súlytartásig. Ha meg nem 2, hanem 3, vagy 4 hónap lesz, akkor sem fogom a falat kaparni. Most már minden egyes kilónak nagyon örülök.

Röf-röf: Internet

Elég sokat böngészgetek mostanában, hasonló jellegű oldalakra vadászva, mint amit mi írunk Röfivel. Egyrészt nagyon sokat inspirálnák, az eredményeik amiket elértek, illetve, a küzdelmeik ahol még tartanak, így merítek erőt, amikor én is elkenődöm, mert már annyira várom az út végét.

Viszont tisztában vagyok azzal kapcsolatban, hogy ez egy életforma amit én most folytatok, és amikor sikerült elérnem a célomat 64,5 kilót, akkor utána is ugyanúgy kell étkeznem és sportolnom mint most, max. egy kicsit több kalóriát ehetek majd meg akkor. De legalább újabb ismerősökre tettem szert facebook-on is akik 8-assal kezdődnek, úgy mint én.

Ezeken az oldalakon és a beszélgetésekből kiderül, hogy sokan mennek keresztül azon amin én. Mint pont most, olyan érdekes volt megint az, hogy mikor vasárnap megmértem magam és pozítivan csalódtam a mérlegemben. :) sokszor meglephetne..., és aznap röpdöstem örömömben, nézgettem magam a tükörben, és láttam, hogy tényleg nem híztam, hanem fogytam, mégis egy két nap múlva jött az érzés és a tükörbe nézés, hogy nem is fogyok, hogy ugyanúgy nézek ki, mint anno 94,5 kilósan. Mért nem bírja felfogni az agyam az új testemet? Mért nem alkalmazkodik a mostani képhez? Vajon 20 kiló mínusz után is így fogom látni? És vajon amikor már elérem a célom 64,5 kilót akkor is dundusnak fogom látni magam? Egyáltalán valamikor is elégedett leszek magammal?

2012. november 9., péntek

Röfi: Ohhh, oda a csípőm/Léböjt nap

Azt hiszem sikerült meghúzni a csípőm, vagy valami ilyesmi, fáj jobb oldalon mozgás közben. Az utóbbi időben teljesen elégedett voltam az ízületeimmel, meglepetésemre sokat javult az állapotuk, amióta többet mozgok, meg biztos az is jót tesz neki, hogy lement már egy bő 10-es.

Most meg ez van, hogy fáj :(, tegnap este vettem észre, és ma reggelre meg még vacakabb lett. Az az érdekes, hogy tegnap nem is volt torna pedig, és az utolsó chalean Extreme torna alkalmakkor is minden tökéletesnek tűnt. Na mindegy, bízom az időben, hogy 1-2 nap és helyrejön, meg asszem csinálok egy porcerősítő kúrát, jó kis új-zélandi zöldkagyló...

A mai nap kimarad a torna, csak a kutyiséták lesznek. Meg próbálok ma egy (nagyjából) léböjt napot tartani. Reggelire készítettem a gyümölcscentrifugával őszi gyümölcslé-koktélt, volt benne körte, alma és szilva, nagyon finom volt, 4 dl-t felhörpintettem. Tervezek még vegyes zöldséglét is csinálni, brokkoliból, répából és céklából, meg lehet beszerzek egy bolti céklalét.
Ha könnyen megy és bírom a napot, akkor jó, ha meg nem, akkor egyszer eszek egy kis házi készítésű, teljes kiőrlésű bucit.

2012. november 4., vasárnap

Röfi örül :o), 11. heti súlymérés

Sziasztok!

Röfi boldog! Nagyon örülök, hogy Röf-Röfömnél így belendült a mérleg nyelve, és annyira jó volt megint találkozni!Várom, hogy jövő tavasszal-nyáron elmenjünk együtt egy csajos-csinoskodós napra!

Velem is haver volt a mérleg ennek is örülök, 74 kg vagyok, lement -1 kg a héten, augusztus óta -11 kg-nál járok, legnagyobb tömegemhez (2010) képest meg kb -20.
És már majdnem az egészséges tartományban van a testtömeg indexem, illetve tök pontosan a határon, 25-el.

Röf-röf: Súlymérés

Oh el sem hiszem a ma reggeli súlymérésnél, nagyon büszke voltam magamra.

Jelenlegi súly: 87,9 kg
Kezdeti súly: 94,5 kg

Nagyon boldog voltam, hisz előbbiben írtam, hogy betegeskedtem, és nem tudtam odafigyelni a diétámra, a sportról meg nem is beszélve. De újult erővel ugrom neki, nemsokára elérem Röfi kezdeti súlyát.

Legközelebb két hét múlva jövök vissza, addigra remélem elérem a 85-öt.

2012. november 3., szombat

Röf-röf: Huha ne utáljatok, amiért ilyen hosszú időre eltüntem.

HÚ mit is írhatnék, elég rég nem írtam ide, de látom Röfi kitartott és szorgosan írta mi minden történik vele. Én sem tűntem el a süllyesztőben, nem adom fel a fogyit. Röfivel személyesen tartjuk a kapcsolatot, és biztatjuk egymást.

Sajnos az elmúlt egy hónapban elég beteges voltam, valami nincs rendben velem. Kivizsgálásra megyek, de nem kell megijednie senkinek, csak sokszor alakul ki a tüszős manadulagyulladásom, és félek, hogy műtét lesz a vége. Hiszen most már addig fajult a dolog, hogy lázasan fekszem otthon (39 fok).

A súlyom most egy ideje stagnál 89,9 kilo, ami volt, hogy feljebb csusszant, de most újra ezen a súlyon vagyok.

A mai napom elég jól sikerült, kalóriaszámlálásra most nagyon ráálltam kb. 1350 kalóriát fogyasztottam és 566 kalóriát égettem el. Az égetésem egy órás biciklizésből és negyed órás has és comb erősítésből állt.